Ga naar de inhoud

Daarom is het onze missie om de drempel tot onze diensten zo laag mogelijk te maken en absolute duidelijkheid te bieden aan onze cliënten. Ervoor zorgen dat je onze kantoren verlaat met een tevreden en gerustgesteld gevoel dat is dan ook wat ons dagelijks inspireert en drijft. Want wij beseffen ons dat we te maken hebben met zorgen, vragen en complexe situaties bij onze cliënten.

Onze geschiedenis

Waar ons verhaal begon in 1989 met een eenmanszaak in Klazienaveen zijn wij ondertussen goed vertegenwoordigd in Drenthe met 5 vestigingen, Emmer-Compascuum (2001), Emmen (2008), Veenoord (2016) en Coevorden (2015), waardoor wij altijd dichtbij zijn. In 2015 hebben wij ervoor gekozen om over te gaan naar een naam die symbool staat voor onze betrokkenheid en verbondenheid met deze regio. ”Veen” staat voor het mooie veengebied dat deze regio te bieden heeft en “Veste” verwijst naar de vestingstad Coevorden.

Ons team

Onze kracht ligt in de diversiteit van onze expertise en de omvang van onze organisatie en onze overtuiging dat expertise, samenwerking en continuïteit samen hand in hand gaan. Wij zijn groot genoeg om specialisten te huisvesten op verschillende gebieden, maar toch compact genoeg om de allround notariële dienstverlening te bieden waar je op kunt vertrouwen. Dit kun je ook terugzien in onze lidmaatschappen bij vooraanstaande verenigingen zoals de Specialist Vereniging van Agrarische Juristen in het Notariaat (VASN), de Vereniging voor Ondernemersrecht Notariaat (VON), de Vereniging voor Ondernemersrecht (VOR), de Estate Plannersvereniging van het Notariaat (EPN), en onze betrokkenheid bij dementievriendelijke initiatieven.

 

Oprechte interesse in jouw zaak en interesse in jou als persoon staat bij ons voorop. Wij zijn in staat om snel te schakelen en de best mogelijke oplossingen voor je te vinden.

Onze waarden

Oprechte interesse in jouw zaak en interesse in jou als persoon staat bij ons voorop. Wij zijn in staat om snel te schakelen en de best mogelijke oplossingen voor je te vinden. Wij willen een notaris zijn voor iedereen, of je nu een onderneming heeft waarvoor je complexe zaken moet regelen of een particulier die op zoek is naar duidelijkheid en zekerheid. Korte lijntjes en laagdrempeligheid zijn bij ons vanzelfsprekend. Bij Notariskantoor Veen & Veste vinden wij het belangrijk dat jij je welkom voelt en daarom leggen wij de juridische taal graag in begrijpelijke bewoordingen uit. We geven je de ruimte om vragen te stellen en zorgen ervoor dat je met vertrouwen kunt handelen.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen bij al uw notariële behoeften.

Veen & Veste Notarissen is lid van: