Ga naar de inhoud

SCHEIDEN

Bij een echtscheiding dienen er een hoop zaken geregeld te worden. Heb je hulp nodig tijdens deze moeilijke periode? Veen en Veste helpt je graag.

SCHEIDEN MET PROFESSIONELE BEGELEIDING

Veen & Veste is je partner in het proces van scheiding en partnerschapsontbinding.

Wanneer de wegen van getrouwde of geregistreerde stellen zich scheiden, staan wij klaar om je te begeleiden door deze uitdagende periode. Het proces van echtscheiding of het ontbinden van een partnerschap kan emotioneel en complex zijn, maar met de juiste ondersteuning kan het ook een stap zijn naar een nieuwe toekomst.

JE SCHEIDING IN VEILIGE HANDEN

Ons team begrijpt de gevoeligheden die gepaard gaan met een scheiding. Daarom bieden wij niet alleen juridische begeleiding, maar ook een luisterend oor en persoonlijke aandacht. Wij helpen je bij het maken van weloverwogen beslissingen die de basis leggen voor een soepele overgang naar de volgende fase van je leven.

Of het nu gaat om het opstellen van een convenant, het verdelen van gezamenlijke bezittingen en schulden, of het vaststellen van een ouderschapsplan voor minderjarige kinderen, wij staan aan je zijde om ervoor te zorgen dat je belangen worden beschermd en dat alle afspraken rechtsgeldig zijn.

Naast het opstellen van aktes en convenanten, adviseren wij ook over het aanpassen van testamenten. Dit is vooral belangrijk wanneer je wilt voorkomen dat je erfenis bij je ex-partner terechtkomt, bijvoorbeeld in het geval dat je kind kort na je overlijden komt te overlijden. Onze notarissen helpen je graag bij het opstellen van een testament dat aansluit bij je wensen en situatie.

CONTACT

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen bij al je notariƫle behoeften.

Waarmee kunnen we helpen?

Deel dit item