Ga naar de inhoud

Het is belangrijk om voorbereid te zijn op de onverwachte wendingen van het leven. Bij Ons Levenstestament bieden wij jou de mogelijkheid om jouw belangen te waarborgen, zelfs wanneer je niet meer in staat bent om dit zelf te doen. Met ons levenstestament geef je een volmacht bij leven aan de personen die je vertrouwt, waardoor je controle behoudt over jouw financiële en medische zaken, zelfs in moeilijke tijden.

Waarom een levenstestament?

Het opstellen van een levenstestament is essentieel om te voorkomen dat er in onvoorziene situaties onduidelijkheid ontstaat over wie jouw belangen behartigt. Wanneer je geen gevolmachtigde aanwijst, kan de kantonrechter een bewindvoerder aanstellen, wat gepaard gaat met jaarlijkse verantwoording en toestemming van de kantonrechter voor bepaalde handelingen.

Financiële en medische volmacht

In jouw levenstestament kun je een volledige financiële volmacht en medische volmacht opnemen. Met de financiële volmacht kun je de volmacht zo uitgebreid maken als je wenst, inclusief eventuele beperkingen. Denk bijvoorbeeld aan het uitsluiten van leningen of giften in jouw naam. Daarnaast kun je een toezichthouder benoemen die verantwoording aflegt aan jouw gevolmachtigde als je zelf niet meer in staat bent om dit te begrijpen.

Je wensen in goede handen

In de medische volmacht kun je jouw wensen ten aanzien van medische verzorging vastleggen, zodat deze worden gerespecteerd wanneer je zelf niet meer in staat bent om beslissingen te nemen.

Contact

Heb je vragen over onze diensten of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om jou te helpen bij al jouw notariële behoeften en om jouw toekomst veilig te stellen.

Waarmee kunnen we helpen?

Deel dit item