Ga naar de inhoud

HYPOTHEEK

Krijg je een extra lening van je hypotheekverstrekker voor bijvoorbeeld een verbouwing? Of wijzig je je hypotheek i.v.m. gunstigere voorwaarden? Dan kan het zijn dat je naar de notaris moet voor de vestiging van een nieuwe hypotheek.

EXPERTISE IN HYPOTHEEKAFHANDELING

Bij Veen & Veste begrijpen we dat het afsluiten van een hypotheek een belangrijke stap kan zijn in je leven. Ons ervaren team staat klaar om je deskundig advies te bieden en het proces soepel te laten verlopen. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten tijdens de afhandeling van je hypotheek:

STAPSGEWIJZE HYPOTHEEKAFHANDELING

Hypotheekadvies: Meestal begin je bij je hypotheekadviseur om de details van je nieuwe hypotheek te bespreken en om de offerte te ondertekenen.

Notariƫle controles: Zodra de notaris de getekende offerte ontvangt, voeren we zorgvuldige controles uit. Dit omvat onder meer het controleren van je eigendomsstatus bij het Kadaster en het regelen van de aflossing van eventuele oude hypotheken.

Opmaak van akte en afrekening: De notaris zal vervolgens de hypotheekakte en de afrekening opmaken. Ook zorgen we ervoor dat eventuele benodigde gelden worden opgevraagd bij de hypotheekverstrekker.

Communicatie met hypotheekverstrekker: We informeren ook de hypotheekverstrekker over de datum van ondertekening van de hypotheekakte, en zorgen voor een vlotte communicatie gedurende het proces.

Ondertekening van de akte: Je komt naar ons kantoor voor de ondertekening van de hypotheekakte. Na ondertekening zorgen wij ervoor dat de akte correct wordt ingeschreven bij het Kadaster.

CONTACT

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen bij al je notariƫle behoeften.

Waarmee kunnen we helpen?

Deel dit item